TEKİRDAĞ / MALKARA - Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu

Haydar DURMAZ - Okul Müdürü

01.06.1984 Kırşehir doğumlu. İlkokulu,Ortaokulu Bursa ilinin İnegöl İlçesinde tamamladı. İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinde Lise öğrenimini tamamladıktan sonra 2003-2007 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2008 yılında öğretmen olarak İstanbul´a atandı. İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan Esenyurt Şehitler İlkokulu´nda 7 yıl Sınıf Öğretmenliği 4 yıl Müdür Yardımcılığı yaptı. 2019 yılında Tekirdağ Malkara Şairnevi İlkokuluna öğretmen olarak göreve başladı. 1 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı başında Nurten Hüsnü Pullukçu İlkokulu-Ortaokulu Okul Müdürü olarak kurumumuza atandı ve bu görevi yürütmektedir.