TEKİRDAĞ / MALKARA - Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Malkara'da, 23 Nisan 2021 Cuma günü saat 9.00'da Atatürk Anıtı önüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, asgari sayıda katılımla gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali SARAÇ tarafından sunulmasıyla başlayan tören, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Siber güvenlik haftası sebebiyle öğrencilerimizde internet ve bilgi güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla görsel sanatlar öğretmenimiz Gonca AKYOL'un başlattığı etkinliğe katılan öğrencilerimizin resimlerini paylaşıyoruz. Gonca öğretmenimize ve katılan öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.