Kas

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında Ekim ayı faaliyeti olan Grigoriy Petrov'a ait olan Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı eseri inceledik.

Kas

Okulumuzda spor alanlarının bakımları yapıldı ve saha çizgilerimiz yenilendi.

Kas

Okulumuzda 1. Dönem 2. Sınavlarda uygulanacak ortak sınavların takvimi güncellenmiştir. Takvime aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz:

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_11/02143734_ORTAK-SINAV.docx

Kas

Okulumuzun 5-C sınıfı öğrencileri ile 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için okulumuzun kedisi Paşa için beslenme alanı oluşturduk.

LGS ve yetenek sınavıyla yerleşen öğrencilerle birlikte açık öğretim lisesine ve mahallinden yerleşen öğrencilerin istatistiki bilgileri:

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_10/04151219_10-lgs_bilgileri.xlsx

Eğitimin Niteliğini Geliştirme Hareketi İl Eylem Planı'na uygun olarak Okul Gelişim Planımız hazırlanmış ve uygulamaya konmuştur.

Okulumuzda acil çıkışlar açıkça belirlenmiş, acil çıkış yazıları asılmıştır. İlkyardım dolapları ortak kullanım alanlarında mevcut olup, içerisine gerekli malzemeler konulmuştur.

Okulumuzun çeşitli alanlarında güvenlik kameraları mevcut olup düzenli olarak kontrolü sağlanmaktadır. Aydınlatmalar led lambalar ile sağlanmakta olup tasarruf tedbirleri kapsamında elektrik düğmelerinin üzerine gereksizse söndürün gibi uyarıcı yazılar   ve derslerde sınıf öğretmenlerimiz tarafından, enerjinin tasarruflu kullanılması ile ilgili öğretici bilgiler verildi.

Ortak alanlar için covid 19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe alanları oluşturulmuştur. Okulun  çeşitli alanlarında sosyal mesafe ve hijyen ile ilgili afişler asılmış olup panolar düzenlenmiştir. Sınıf temizlikleri okul personeli tarafından düzenli olarak yapılmakta ve havalandırılmaktadır. Sınıf ve lavabolardaki çöp kutuları kapaklıdır.

Faaliyet raporuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_10/04143225_1.FAALIYET-RAPORU.docx

Eyl

5.sınıf velileri ile tanışma toplantısı yapıldı. İl milli eğitim müdürlüğünün hazırlamış olduğu Ortaokul Velisi Olmaya Hazır mıyım? Çalışması velilerle paylaşıldı. Dosyaya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okuma saatimizi Z kütüphanemizde yaparak öğrencilerimizi kitaplarla buluşturduk.

Eyl

Okul brifing dosyamıza aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_09/29160335_3-BRIFING-DOSYASI-ORTAOKUL.doc

Ağu

Emniyet Genel Müdürlüğünün hazırladığı bilgilendirici trafik videolarina aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bulgaristan'da düzenlenen Çoklu Avrupa Oyunları'nda kendi kategorisinde şampiyon olan ve yıl sonu yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonasına direk katılım hakkı elde eden Malkara Taekwondo Spor kulübü sporcusu okulumuz öğrencisi Tuğra Ekinci'yi, ailesini ve antrenörü Gökhan Fındık'ı tebrik ediyoruz.

Okul sporları masa tenisi Yıldız Erkeklerde İl ikinciliği elde eden öğrencilerimiz Tahir Efe MERİÇ, Hayrettin GEÇKİN, Kerem GEZEK, Ömer Enes ÇAKAL'ı tebrik ederiz. Birinci Kerem GEZEK, ikinci Ömer Enes ÇAKAL, üçüncü Tahir Efe MERİÇ İlçemizde düzenlenen 14 Kasım Kurtuluş Yıldız Erkekler Masa Tenisi Turnuvasında yine ilk üç sırayı aldılar.