Kas

Ulusal, uluslararası ve yerel projelere ait okul proje ekiplerimizi oluşturduk. Yıllık çalışma takvimlerimizi hazırladık.

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_11/03163114_proje-takvimi.docx

Kas

Öğretmen memnuniyet anketi sonucunda çıkan sonuçlar çerçevesinde Okul müdürü Haydar Durmaz tarafından toplantı gerçekleştirildi. Öğretmenlere çeşitli sosyal etkinlikler oluşturuldu, planlandı.

Kas

Veli memnuniyet anketi sonucunda  okulumuzda Veli bekleme alanı oluşturuldu. Velilerimizle iletişim kurularak öğrenci görüşmeleri yapıldı.

Kas

Okulumuzda Tekir-Ağ projesi kapsamında Ekim ayı itibariyle her ay yapılmak üzere kişilikli, başarılı,  dürüst ve ideal öğrenci davranışı sergileyen öğrencileri  "Ayın Örnek Öğrencisi"  olarak seçmek, ödüllendirmek ve onurlandırmak, öğrencileri olumlu davranmaya yönlendirmek,  her ay okul kurallarına uyan, sınıf düzen ve temizliğine dikkat eden, sosyal etkinliklere katılan ve görgü kurallarına uyan sınıfı  "Ayın Sınıfı "   olarak seçmek, ödüllendirmek ve onurlandırmak, öğrencileri olumlu davranmaya yönlendirmek amacıyla   "Ayın Sınıfı" ve Ayın Öğrencisi" seçimi uygulaması için Müdür Yardımcısı, tüm branş ve sınıf öğretmenleri tarafından gerekli kriterleri taşıyan öğrenci ve sınıf seçilmiş, görevli öğretmen tarafından 15/10/2022 tarihinde okul panomuz hazırlanmıştır.

Yapılan değerlendirmenin sonucunda okulumuzda 6/B sınıfından Sümeyye BAYRU isimli öğrencimiz ayın öğrencisi seçilmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yapılan değerlendirme sonucunda ise ayın sınıfı 6/B seçilmiştir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorular, beceri temelli testler ve kazanım kavrama testleri okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.

"Her Kitap Bir Dünya" projesi kapsamında Ekim ayı konusu olan Knut Hamsun' a ait Açlık romanını öğretmenlerimizle inceledik. #tekirdağ #meb #ersanulusan

Tekirağ projesi kapsamında öğretmenlerimize beklenti anketi düzenlenmiştir. Ankete 20 öğretmenimiz katılmış ve sonuçları değerlendirilmiştir. Sonuç grafiğine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Anket sonucu değerlendirme raporuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_10/18154648_12-ogretmne-anketi-degerlendirme.docx

Okulumuzda velilerin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına anket düzenlenmiş ve sonuçlar raporlanmıştır. Ankete 132 veli katılmıştır. Sonuç grafiğine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2022_10/04152219_nurten-pullukcu-ogrenci-veli-memnuniyet-anketi-sonuclari-2.docx

Belirli Gün ve Haftalar çalışma takvimimiz hazırlanmış ve değerler eğitimi okul çalışma takvimimiz oluşturulmuştur.

EBA portalının öğretmen ve öğrenciler tarafından aktif olarak kullanılması için Öğretmenler Kurulunda karar alınmıştır.

Kazanım testleri ile ilgili branş öğretmenleri ile genel değerlendirmeler yapıldı. Sonuçların istenilen düzeyde olduğu eksik kazanımların giderilmesi için neler yapılabileceği görüşüldü. Öğrencilerim yüksek oranda katılım sağladıkları görüldü.

Tekirağ projesi kapsamında okulumuzda çuval ve yumurta taşıma yarışmaları düzenlenmiştir. Çocuklarını desteklemeye gelen tüm velilerimize teşekkür, katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testlerin ve kazanım kavrama testlerinin sınıflarımızda çözülmesine devam edilmektedir.

Tekirağ projesi kapsamında okulumuzda yapılan ortak sınavlar sonrası ders kazanımlarının gerçekleşme oranları değerlendirilmiş ve raporlanmıştır. Rapora ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Tekirağ projesi kapsamında okulumuzda kurum kültürünün arttırılması amacıyla piknik düzenlenmiştir.