May

2021-2022 yılı Tekirdağ İl Milli Eğitim  Konsorsiyum Ortaklığında, Okulumuz 2 Öğretmen ve 6 Öğrenci ile Avrupa da bir okulda iş başı gözlem hakkı kazanmıştır.

May

Okulumuzda bulunan Atatürk ve Şeref Köşelerimizin eksikleri tamamlanmış, bakımları ve temizlikleri yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve hizmetlilerimize teşekkür ederiz.

May

Okul tarihçesi köşemizin eksikleri tamamlanmış ve bakımları yapılmıştır.

May

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında ayın kitabı olarak seçilen Amin Maalouf'un Semerkant ve Doğu'nun Limanları kitapları öğretmen ve idarecilerimiz tarafından okunmuş ve tahlil edilmiştir.

May

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim  Öğretim  yılında Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri Kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin raporuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Dosyaya Ulaşmak İçin Tıklayın.

May

Öğretmenlerimizin kurum kültürü ile ilgili beklenti ve önerileri alınmış iyileştirme çalışmaları yapılmıştır. İlgili rapora bu bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

Tekirağ projesi kapsamında okulumuzda mini futbol turnuvası düzenlenmiştir. Katılan öğrencilerimize teşekkür eder kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz.

May

Okulumuzda bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testlerin ve kazanım kavrama testleri sınıflarda çözülmeye devam etmektedir.

Öğrencilerin akademik başarı durumlarının takibine yönelik hazırlanan akademik başarı eylem planı uygulaması değerlendirildi. Değerlendirmenin sonucu raporlandı. Planın uygulamasında aksaklık olmadığı her şeyin yolunda gittiği görüşüldü. Planın geri kalan kısmının da uygulanmasına devam edilmesi konuşuldu.

Mrt

Geri dönüşümün en önemli amacı, atık çöp miktarını azaltmak ve kaynakların tükenmesini önlemek, kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçmektir. Geri dönüşüm, katı atıkların taşınması ya da depolanması gibi sorunların da engellenmesini sağlar. Kaynakların olumlu yönde kullanılması çevreye, ekonomiye katkı sağlar.

Geri dönüşümün önemi hakkında farkındalık oluşturulabilmesi için öğrencilerimize geri dönüşüm kutularının doğru kullanımı hakkında bilgi verildi ve öğrencilerimiz atık pillerin okulumuzdaki atık pil toplama kutusuna atılması konusunda teşvik edildiler.

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Gazetemizin ilk sayısında burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testler ve kazanım kavrama testleri sınıflarımızda öğrencilerimize çözdürülmektedir.

Şbt

Okulumuzda veli ve öğrencilerimize memnuniyet anketi uygulanmıştır. Anket sonuçları değerlendirilmiş ve anket sonucunda eksik görülen yerlere gerekli iyileştirmeler yapılmaya başlanmıştır. Öğrencilerimizin en çok şikayet ettiği okul kantinindeki ürün çeşitliliği arttırılmıştır.

Anket değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Şbt

Tekirağ projesi kapsamında akademik başarı ve devamsızlık sorunu bulunan öğrencilerimize yönelik eğitsel destek ve rehberlik hizmeti okul Rehber Öğretmenimiz Mehmet Ali TAŞKIN tarafından verildi. Bu hizmete aileler de dahil edilerek işbirliği yapılması sağlandı.