Şbt

Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü olan 15 Şubat’ta çocukluk çağı kanserleri hakkında farkındalık yaratmak, kanserli çocuklar ve ergenlere, hastalık sonrası hayatta kalanlara ve ailelerine destek sağlamak için küresel bir iş birliği kampanyası yürütülmektedir. 2002 yılından bu yana her yıl 15 Şubat günü, küresel çapta gerçekleştirilen etkinliklerle dünyanın neresinde yaşarlarsa yaşasınlar kanserli tüm çocuk ve ergenlerin tedavi, bakım ve desteğe eşit erişim ihtiyaçlarına dikkat çekilmektedir.

Bağlantıya tıklayarak bilgi notuna ulaşabilirsiniz:

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2024_02/15002711_15subatcocuklukcagikanserlerfarkindalikgunu.pdf

1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV TAKVİMİ

Kas

Vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anıyoruz. Anma programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bakanlığımızın aldığı sınav tarihleri kararı doğrultusunda daha önceden yayınlanan sınav tarihleri güncellenmiştir. Güncel sınav tarihlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

/meb_iys_dosyalar/59/05/708747/dosyalar/2023_10/20102428_ORTAK-SINAV-2.pdf

#Erasmusdays  9-14 Ekim 2023#

Okulumuzda Düzenlenen Etkinlikler

2022-2023 eğitim öğretim yılı Bilim Sanat Sergisi ve Kermesimizde okul aile birliğimiz tarafından pilav ayran ikramında bulunuldu. Eğitim öğretim yılı boyunca narkotik polisi çağrılarak velilere bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi. Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler günü kutlandı. Ankara ve Çanakkale gezileri yapılarak öğrencilerimize kültürel ve tarihi tanıtım yapıldı.

Ağustos 2022 de Trabzon da düzenlenen Teknofest finaline Engelsiz Otopark projemiz ile katıldık. 81 puan ile 12. sırada tamamladık.  Ayrıca okulumuzda Fen bilimleri, zeka oyunları, matematik ve resim dersleri ile ilgili proje sergisi ve bilim şenliği yapıldı. Öğrenciler değişik etkinlik ve deneylerle eğlenerek öğrendiler.

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencilerine bir üst öğretim kurumları hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrenciler meslek liseleri, Anadolu liseleri, fen liseleri hakkında bilgilendirildiler. Bu liselerde tercih edebilecekleri alanlar hakkında fikir sahibi oldular. Lisede seçtikleri alanlar çerçevesinde hangi mesleklere yöneltebilecekler hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Okulumuzda 23 Nisan etkinlikleri kapsamında şiirler okundu. Anasınıfları gösterilerini gerçekleştirdi. 3. sınıfların korosu sergilendi. 1. sınıflar balon patlatma yarışı, 3. sınıflar kaşıkla yumurta taşıma yarışması, 4. sınıflar sandalye kapma yarışı yaptı. 5 ve 6. sınıflar halat çekme yarışması yaptı. Ayrıca palyaço gösterileri, dondurma ikramı, davul-zurna eşliğinde müzikli eğlence düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yıldönümü okulumuzda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tönrede okul müdürümüz Haydar DURMAZ günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Programın devamında öğrencilerimiz şiirler okudu ve koro çalışması sergilediler. Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor başta bağımsızlık mücadelesinin Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize 150 adet çam fidanı dağıtılarak toprakla buluşturmaları sağlanmıştır.

1-7 Mart Deprem Haftası’nda AFAD ile koordineli olarak okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ferdi AKDENİZ ve AFAD Gönüllü Eğitmeni Hatice AKAR okulumuzda öğrencilerimize Deprem, yangın ve doğal afetler ile ilgili seminerler düzenlemişlerdir. Ayrıca okulumuzun duyuru panolarına broşürler ve afişler asılmış ve deprem tatbikatı yapılmıştır.